Han är Helsingborgs nya målvakt

Det dröjde länge innan Helsingborg gav klartecken för fortsatt spel i Hockeyettan. Vid den tidpunkten hade många spelare valt att lämna och en av spelarna som lämnat är målvakten Henrik Edström, som valde spel i Kiruna. Men enligt en källa till bloggen så är norrlänningen Arvid Stenmark ersättaren, som går i motsatt riktning då han representerat Kiruna de tre senaste säsongerna.

Dessa uppgifter är även något som Stenmark bekräftar.

– Vi är muntligt överrens, men ingenting är påskrivet än, säger han till bloggen.

Stenmark spelade 29 matcher förra säsongen och fick en räddningsprocent på 88.4. Vem som tar den andre målvaktsplatsen är däremot oklart. Klubben vill gärna behålla Hugo Oftedal men han har ännu inte tagit något beslut gällande framtiden.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.