Foto: Mats Tjernström

Sirbäck stannar och Palmberg x2 på ingång?

Foto: Mats Tjernström
Foto: Mats Tjernström

Igår skrev 24Nybro om att Markus Palmberg är nära kontrakt med Nybro. Egentligen ska det bara vara jobbfrågan som återstår att lösas innan Palmbergs underskrift sitter på pappret. Han berättar även att Nybro är hans förstaval i Sverige och att Niklas Svensson är en bidragande orsak till valet av Vikings. Något som är roligt här är att Svensson, Palmberg och nyförvärvet Strid bildade en poängstark kedja under slutet av Allettan i Vimmerby förra säsongen.

Men inte nog med det, så kan Palmberg nummer två också vara på ingång vilket lär glädja Nybrosupportrarna något enormt. Rickard Palmberg har gjort succé i Hockeyettan tidigare och då i framförallt Nybro där han gjorde 99 poäng på 71 matcher innan han lämnade för Södertälje under föregående säsong. Enligt mina källor så ska inte heller denna Palmberg vara långt ifrån ett signat kontrakt och det ska vara lönefrågan som behöver lösas. Däremot lär Nybrosupportrarna dock få vänta på hans underskrift ifall han väljer Vikings, han ska nämligen inte känna någon brådska med att göra klart med en klubb.

Ett annat glädjande besked är att Henrik Sirbäck, som noterades för 27 poäng på 29 matcher förra säsongen, berättat för 24Nybro att han är muntligt överrens med Nybro och att ett kontrakt bör skrivas på under nästa vecka.

Kan ni tänka er Martin Olsson, Jesper Bärgård, Henrik Sirbäck, Niklas Svensson, Nicklas Strid, de två värvningarna av Johannes Nilsson och Kalle Hult som känns riktigt intressanta på förhand och om Holfelt lyckas ro i hamn värvningarna av Palmberg x2? Då ser Nybros forwardssida ruskigt spännande och intressant ut.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.