Måltjuven har hittat ny klubb

Foto: Mikaela Gabrielson
Foto: Mikaela Gabrielson

 

Olle Liss har varit en riktig måltjuv under mestadelen av sina år i Hockeyettan. Förra säsongen i Kristianstad stänkte han in hela 24 baljor på 36 matcher, varav 18 av målen var under grundserien vilket var flest mål av samtliga spelare i ettan.

Under allettan blev det sedan sex mål till men under playoffen hade Liss svårare att producera och faktum är att han inte lyckades göra en enda poäng på fem matcher.

Ganska snabbt efter säsongen stod det klart att Liss ville söka sig vidare och var sugen på ett utlandsäventyr. Den hårdskjutande högerskytten har nu hittat sin nästa anhalt i sin hockeykarriär – nämligen danska Aalborg Pirates. I Aalborg finnas dessutom backarna Robin Karlsson och Lars Lundin som båda spelade för Hudiksvall förra säsongen.

– – – – – –

En annan händelse i Hockeyettan idag är att Niclas Lehmann, som också har en tendens att hitta nätmaskorna, har förlängt sitt kontrakt med Huddinge.

25-åringen gjorde 37 poäng på 32 matcher förra säsongen (20 mål och 17 assist) och har totalt gjort 158 poäng på 198 matcher i Hockeyettan.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.