Foto: Stefan Fransson

Klubben bekräftar: Målskytten stannar

Foto: Stefan Fransson
Foto: Stefan Fransson

Förra veckan kunde 24Nybro avslöja att Henrik Sirbäck, som gjorde 17 baljor förra säsongen, är klar för en fortsättning i Nybro Vikings. Nu har klubben bekräftat avslöjandet på sin hemsida.

Sirbäck kom till Nybro inför förra säsongen och blev snabbt en publikfavorit. Totalt gjorde 23-åringen 27 poäng på 29 matcher, fördelat på 17 mål och 10 assists.

– Vi har väntat in besked från Henrik och vi visste om att han hade annat att ta ställning till. Därför var det extra roligt att han ringde och sa att han ville spela ännu en säsong med oss. Henrik är en spelare som är väldigt bra att ha i laget, som kan avgöra matcher och petar in puckar. Han är dessutom väldigt stark framför mål i anfallszon, säger Andreas Holfelt till klubbens hemsida.

Sirbäck själv säger:

– Jag ser verkligen fram emot nästa säsong, och det ser riktigt intressant ut med lagbygget säger Henrik själv. En i stort sett oförändrad backlinje och flera spännande nyförvärv på forwardssidan, tillsammans med de som är kvar sedan förra säsongen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.