Lejons tabbe – kanadensarna inte spelklara

SK Lejon inleder idag borta mot Kalix, en tuff bortamatch där det hade varit en fördel om laget kunnat ställa upp med bästa tänkbara lag. Det kan man inte.

Lejon värvade redan i juni tre kanadensare som öst in poäng i Division 2 för Nynäshamn, och i juli värvade de en amerikansk målvakt från Island. Dessa spelare flyttade till Skellefteå och har spelat träningsmatcher som alla andra – nu till kruxet. Idag är det seriepremiär och Lejon har på något konstigt vänster gjort bort sig lite med övergångarna och dessa spelare är ännu inte spelklara för seriematcher. Spelarna skrev alltså på för 3 och 4 månader sedan – men är ändå inte spelklara till idag. Det är inte bra.

Detta beskedet fick de när laget suttit på bussen i 45 minuter och kanadensarna är alltså med till matchen, men den här matchen lär det bli läktaren för dom. Otroligt klantigt av klubben att inte ha kollat upp så allting står rätt till tidigare under veckan. Vi får helt enkelt se hur Lejon löser detta.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.