Bloggen tippar dagens matcher

Östra

Visby/Roma – Åker/Strängnäs Tips: 1(X)
Kvällens mest intressanta match mellan två lag som förmodligen kommer vara med och tampas om en plats i allettan vid jul. I mina ögon två jämnstarka lag och det lär bli en tuff match. Åka till ön för en fredagsmatch är dock inte det enklaste och det är en av anledningarna till varför jag tror på hemmavinst ikväll.

Västra

Arboga – Kumla Tips: 2
Här har båda lagen inlett serien bra men jag ser Kumla som en av seriefavoriterna den här säsongen. Arboga kan säkert ge Kumla en tuff match men efter 60 minuter tror jag att Kumla står där som segrare.

Forshaga – Grästorp Tips: 1
Två lag som haft det lite tufft i inledningen. Forshaga knep en övertidsseger mot Tranås i första matchen men har sedan åkt på två raka förluster medans Grästorp just nu står på noll poäng. Jag har lite högre förväntningar än såhär på Forshaga i år och ska de leva upp till dessa förväntningar så är Grästorp hemma en match som ska vinnas.

Södra

Helsingborg – Dalen Tips: 2(X)
En väldigt svårtippad match på förhand i mina ögon. Helsingborg har inlett förvånansvärt bra medans Dalen haft två tuffa matcher på slutet som slutat med förluster, dock med en poäng mot Västervik i senaste matchen. Jag kan inte låta bli att känna att Dalen är snäppet vassare än Helsingborg i år så det ska bli intressant att se hur denna batalj slutar.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.