Först lämnade Rubin – nu lämnar även Due-Boje?

varberg

Varberg hade en tuff säsong i Hockeyettan den gångna säsongen och det krävdes kvalseriespel för att laget skulle hålla sig kvar. Målvakten Niklas Rubin gjorde en riktig kanonsäsong och belönades med ett allsvenskt kontrakt med Tingsryd, och nu ska även hans målvaktskollega Marcus Due-Boje vara på väg bort.

Due-Boje sitter på ett 1+1 årskontrakt med Varberg där båda ska ha möjligheten att bryta kontraktet efter första året. Enligt en källa till bloggen har andra klubbar visat intresse för 23-åringen och han ska nu välja att nyttja denna möjlighet att lämna klubben efter en säsong.

Due-Boje spelade 15 grundseriematcher med Varberg och hade där en räddningsprocent på 87.8. I kvalserien klev han fram och hade fina 92.9% på fem matcher.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.