Nybro startar samarbete med allsvensk klubb

page

Det har varit på gång ett tag, men nu verkar det vara nästintill klart – Nybro och Tingsryd startar samarbete med varandra. Det skriver Nybros Svenskafans-sida som ska ha fått det bekräftat från någon inom Tingsryds organisation.

En del av samarbetet kommer gå ut på att klubbarna ska kunna låna spelare av varandra vid behov vid både matcher och träningar.

Nybro har varit på jakt efter ett allsvenskt samarbete och man har under en tid fört diskussioner med Tingsryd och om man nu har landat detta samarbete så är det suveränt speciellt för Nybro som skyltade med det nya ”Vikings 2.0” för någon vecka sedan. Detta känns som ett steg i rätt riktning.

– – – – –

Det har även varit mycket snack om Markus Palmberg och Kim Tallberg den senaste veckan. Det har pratats om att Kristianstad drar i spelarna och i Palmbergs fall stämmer det, men i Tallbergs fall verkar det desto osäkrare. Enligt uppgifter till Nybros SvenskaFans-sida så har han siktet inställt på allsvenskt spel med Oskarshamn och blir det tal om en utlåning så ska detta isåfall bli till Nybro.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.