Här är jättebomben som är nära KIK

Kristianstad har något bra på gång till kommande säsong och lagbygget ser väldigt intressant ut redan nu. Men än är de inte nöjda. Det ska in en till målvakt i truppen och i år tänker de slå till på något stort. Sebastian Idoff har ryktats till klubben, men nu har nya uppgifter till bloggen dykt upp.

Kristianstad ska ha nobbat Idoff i sista sekund idag och ska vara ruskigt nära med en annan målvakt – nämligen Joel Gistedt i BIK Karlskoga.

Landslagsmeriterade Gistedt behöver nog ingen närmare presentation. Han har en hel del matcher i både SHL och Allsvenskan på meritlistan och lyckas Kristianstad ro det här i hamn så är det här utan tvekan årets hockeybomb i Hockeyettan.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.