Nu tackar jag för mig!

Hej på er!

Det är lite med sorg i hjärtat men ändå med en enorm lättnad som jag skriver det här inlägget. Det här är nämligen det sista inlägget jag kommer skriva som Hockeyettan-bloggare.

Jag började den här resan när jag var 21 år då jag startade upp Div1hockey.se och har sedan dess haft äran att få jobba med ett helt gäng underbara skribenter. Fyra år senare kände jag att det var dags för förnyelse och nya utmaningar och 24Nybro hörde av sig och jag landade här. Det har varit ett roligt år men även det kapitlet har nu nått sitt slut. Efter fem år med att skriva om Hockeyettan på Div1hockey och här så har jag nu kommit till punkten att jag vill satsa på något annat och utforska allt det där som jag inte haft tid med. Jag har under mina bästa stunder haft uppåt 20 000 sidvisningar om dagen, jag är så evigt tacksam! Det känns faktiskt helt okej att avsluta nu och att avslöjandet om Gistedt till Kristianstad fick bli mitt avslut.

Sedan december har jag kämpat mot en enorm motivationsbrist och tiden finns inte riktigt där heller. Jag har haft en paus i sisodär två månader men det har inte gjort någon skillnad för mitt sug, samtidigt har jag varit tvungen att kämpa mot ett enormt näthat under främst de två senaste åren. De två åren, och framförallt det senaste året, har varit extremt jobbiga och tunga. Det tar på krafterna, energin och välmåendet att läsa otrevliga kommentarer, mejl och sjukt nog till och med hotmejl. I höstas gick det så långt att jag inte ens kunde öppna min mejl själv, utan min sambo fick sitta och läsa igenom alla mejl och bestämma om jag skulle läsa dom eller inte. Den tiden var sjukt svår att gå igenom.

Jag känner att jag har gjort mitt när det gäller att blogga om Hockeyettan nu och nu får andra ta över. Nu har jag hunnit med att bli 26 år och känner att livet har mer att erbjuda. I höst gifter jag mig och jag har med andra ord fullt upp med att planera bröllop som tar den största delen av min lediga tid. Jag vill nu dessutom även kunna lägga min tid på att kunna utveckla mina andra intressen så som bakning, matlagning och fotografering. Det är sådana saker jag inte hunnit med i den mängden som jag vill under dessa fem år. Jag lägger heller inte exakt allting åt sidan, jag kommer fortfarande finnas kvar inom media och utvecklings-biten i Nybro Vikings.

Jag vill passa på att tacka alla människor som stått vid min sida och stöttat mig under alla de här åren och som funnits där vid mina medgångar och toppar, men som även funnits där för att puscha och torka mina tårar när allting varit tungt.
Jag vill även tacka min familj som alltid stöttat mig och ett extremt stort tack till Oskar (min blivande man) som stått ut med alla knäppa idéer du varit tvungen att lyssna på, att du stått ut med all tid jag lagt ner på det här och varje gång jag varit tvungen att avbryta en film för att skriva något och för att jag varit helt galet beroende av min telefon för att inte missa viktiga saker. Tack för att du ALLTID ser till mitt eget bästa i alla beslut jag varit tvungen att ta och att du alltid funnits där när saker och ting blivit för mycket för mig. Du är bäst!
– Tack till 24Nybro som gav mig den här chansen och för att jag fått vara en del av er.
– Tack till alla mina skribenter som varit en del av Div1hockey under åren sidan drevs. Utan er skulle jag aldrig ha kommit dit jag väl tog mig.
– Tack till alla klubbar som frågat mig om tips och råd kring spelare, utveckling och scouting (sjukt förtroende!)
– Tack till alla spelare som årligen hör av sig för hjälp med tips och kontakter i klubbar.
– Tack till alla tidningar som jag faktiskt fått äran att skriva i och som använt mina hockeybilder. Aftonbladet, Norran, Tranås-Posten, Västerviks-tidningen, en norsk tidning som jag inte minns namnet på, mfl mfl. Det har blivit en del under åren och jag skäms lite över att jag inte kommer ihåg alla nu när jag skriver det här inlägget. Men det betyder väldigt mycket för mig!
– Tack till er klubbar som haft med mina ”Lag för lag”-reportage i era matchprogram.
– Tack till DIG! Alla läsare! Ni är också en stor del till att jag fått alla chanser som jag fått.

Vill ni fortfarande följa mig så finns jag kvar under @mikaelagab på twitter.

Nu är det här kapitlet slut. Nu vänder vi blad!
Ha det TOPPENBRA allihopa, det tänker jag ha!

 

Over and out.
Mikaela

 

1

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.