Träning och vila

Träning gör gott för både kropp och själ, det är sen gammalt. Senaste tiden har jag insett att även vila gör gott för kropp och framförallt för själ. Jag är ingen världsmästare på träning, knappt ens en medelmåtta. Men går vi till vila så kan man nog säga att jag är rätt värdelös, MEN jag övar på det och det går framåt.

I helgen som gick fick jag ägna mig åt både träning och vila och jag fick göra det i en helt fantastisk miljö tillsammans med knäppa, glada och ytterst empatiska vänner. Vi uppehöll oss på en ö i Gryts skärgård. På en helt egen ö faktiskt. Det var fantastiska dagar som gav en bitter eftersmak som kallas ”träningsvärk. Mina ben ömmade då Mia ”PT-Mia” Samuelsson lät oss jobba hårt ute på en av öns alla bryggor. Värst var nog ändå träningsvärken i magen, det berodde dock inte på fysisk träning. Magvärken berodde på alla gapskratt helgen bjöd på. Jag hoppas innerligt att jag får komma tillbaka till den där ön igen och jag hoppas att sällskapet blir det samma som sist.

Nu är klockan 1730, det är fredag och solen lyser. Jag sitter fortfarande kvar på kontoret men just nu känns det som ett ypperligt läge att träna på det där andra, det vill säga vilan. Ska ta mig hemåt, grilla fiskpaket och sen vila ett par timmar innan det är dags att ta sig an morgondagens baluns. Den sjuåriga dottern ska tillsammans med kompisarna fira in att hon blir åtta inom kort. Platsen för kalaset är ett lekland. Ni förstår ju själva att vilan ikväll är relevant

Trevlig helg!

Åsa

Yogapassets utsikt fick med beröm godkänt
Yogapassets utsikt fick med beröm godkänt
Upphopp på en brygga
Upphopp på en brygga
Magisk gräns ha passerats. Äntligen fem under 25
Äntligen fem under 25. Vilade mig i form.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.