Ett par krukor kommer rullande…

Har du ett par vackra, stora växter som du vill bjuda in i värmen nu till vintern? Istället för att skuffa undan krukorna i ett hörn där dom inte syns kan du istället ge växterna en bättre plats i rampljuset.

Eller så har du kanske samma problem som jag, dvs ett hem som är helt befriat från fönsterbräden att ställa fina krukor och blommor på . Här kommer nu ett tips!

I helgen tillverkade jag en skateboard för mina krukor. Så simpelt ! Jag bad min sambo åka till Bauhaus och hämta en lagom stor, obehandlad bräda. Sen bad jag honom ta brädan ner till källaren där den vitbetsades. Fyra hjul skruvades på, på undersidan av brädan och vips!, har du en rullbräda för dina större krukor. Visst lät det simpelt? Det blir ofta det om man låter den i familjen som är duktigast på hantverk att utföra sådana här saker. Men jag tror banne mig jag hade löst det själv också. Nästa gång är det min tur.

PS Jag vet att oliv- och citrusträd ej ska förvaras i ett vardagsrum på vintern. Men jag var ju tvungen att testa brädans funktion ! DS

 

FullSizeRender (005) IMG_7794

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.