Årets snabbaste vecka….hittills!

Tisdagen rasslades av i högt tempo. Budgivningarna fortsatte ända fram tills en viss Henrik Schyffert travade in på kontoret och påminde mig om kvällens spännande välgörenhetsgala. Sundstedt passade på att knäppa en selfie med en avslappnad ”ståuppare” i skinnjacka, innan det bar av mot Kalmarsalen och uppställning i entrén och mottagande av ca 500 förväntansfulla gäster. Vilken afton det blev – man har ju vuxit upp med Hassans alla volymer tillika Killing-gängets sinnesförvridna humor. Vilken kille han är – och hans pappa har tydligen ett hus i Glömminge med enorm TV-antenn.

Onsdag morgon, upp tidigt – morgonpromenad 07.30 med Kalmar kommun, Friska Steg. Ett typ av nätverkande med andra företagare i Kalmar på ca 75 minuter där man träffar nya verksamma människor i Kalmar under en rask promenad. En rolig, enkel motionsform liksom affärsnätverkande på en lagom nivå.

Av med löparskorna och på med mäklarmunderingen. Ett par kundmöten, ett hus sålt liksom fortsatt dialog med budgivare från söndagens visningar. Två nya kanonvillor ut på marknaden.

17.30  – snabbt iväg till Kalmarsalen för att närvara under Riksbyggens informationsträff med de nya lägenhetsköparna i BRF Nyckeln, utmed Erik Dahlbergs väg. En fullträff – lägenheterna såldes slut på bara ett par månader. Spännande det måste vara för de närvarande – att träffa alla sina blivande grannar på en och samma kväll.

Torsdag – stormöte på kontoret. En gång i månaden burar vi in och grottar ner oss i budgetar, idésprutande möjligheter, lägesrapporter och generell omvärldsanalys. Grymt kul att studera marknadsandelarna för 2016. Året är ju snart slut, nu när jag tänker efter – i vart fall om man läser tidningarna där reklambladen till några av de större kedjorna bjuder in till glögg och pepparkaksafton på tisdag.. Lite lagom tidigt kan jag tycka, nog för att pepparkakor är gott men jag sparar mig nog.

Hur som haver – både på villasidan och lägenhetssidan gör vi ett kanonår, igen!

Denna dag hade vi dessutom en fantastisk föreläsare i Christina Bengtsson som talade om fokus i arbetet, vardagen, ja egentligen alla tillfällen som fordrar närvaro och koncentration. Med världsmästartitel i bagaget som skytt hade hon bra koll på vad hon talade om.

Klockan slår 17.00 – kontrakt står på agendan. En förväntansfull familj skall få köpa sin villa. Efter kontrakt blir det raka vägen upp till Alarmstreet Media för att fira 10 år med Nytt Boende, Kalmars tredje största tidning! 170 gäster som lovats fest och festivalstämning. Galet roligt – varje gång gänget på Alarmstreet bjuder upp till dans. Avrundning framåt 21.30-tiden för att komma lagom i sängs.

Fredag morgon – intervallpass på kontorets löpband. Två kontrakt inplanerade liksom förberedelse för två villor som skall ut på marknaden och leta nya ägare i nästa vecka.

Att höstmörkret är här har jag inte hunnit reflektera över. Jag får svänga förbi IKEA och köpa lite mysljus inför helgen. Justja….På söndag visar jag en otroligt mysig villa i Hossmo. Vi kanske syns där!

/Alex Sundstedt

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.