Ett nytt ärofyllt uppdrag

Det är nu dags för mig Mia att torsdagsblogga! Ni vet ju sen tidigare att mina stora intressen är inredning och givetvis mäkleri! Matlagning gillar jag inte, inte ens mitt nya kök kunde ändra på det, och träna gör jag för jag måste. Så det blir en blogg om min vardag och inredning!

Det känns faktiskt som igår när jag ”lånade” bloggen och skrev om vår nya grej på kontoret, mindfulness. Nu är det jag som ansvarar för torsdagsbloggandet framöver. Jag är hedrad över ansvaret och hoppas att ni följer med!

Jag har alltid älskat att skriva. Redan under skoltiden hittade jag min personliga prägel som hänger kvar än idag. Jag gillar kort och koncist och det krockar ju verkligen med en mäklares typiska beskrivningarna av bostäder där målande beskrivningar med många adjektiv varvas med lite fint lullull. ”Rödvinstexter” som Pontuz brukar kalla det. . Givetvis har jag provat att ändra jargong på mina texter men jag insåg väldigt snabbt att det är inte min stil och det blir så mycket roligare att skriva så som det faller sig naturligt för mig. Det är då jag är som bäst!

Så det jag vill komma fram till är att här blir det inga långa rödvinstexter med en fin liten knorr på slutet utan här får ni lära känna mig som den jag är, följa mig i min vardag och inspireras av det jag inspireras av.

Kommer ni ihåg mitt höstprojekt? Jag är mer än nöjd! Luckorna i ek lämnades in för sprutlackering, den svarta bänkskivan byttes ut mot marmor, kaklet byttes också ut mot marmor, diskhon i rostfritt byttes mot en i vitt och den gamla blandaren byttes mot en i lite modernare design. Hålen för handtagen lät jag spackla igen och nu har endast lådorna diskreta knoppar i mässing. Och här ser ni resultatet:

IMG_2141

 

Mia

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Drömmen om en sommarbostad vid havet…

Vi har väl alla sett att både villa- och bostadsrättspriserna har ökat rejält i Sverige de senaste åren, denna prisökning gäller även på landets fritidshus. Priserna på fritidsbostäder har gått upp i snitt 9 procent, vilket ger siffran på 1,6 miljoner kronor för genomsnittsfritidshuset i hela Sverige. Största prisökningarna är i  kommuner som Älvdalen och Eskilstuna, där steg priserna med runt 30 procent. På Värmdö utanför Stockholm kostar fritidshusen hela 4 miljoner kronor. 

Vad får du för 1 miljon?

Sitter du också och drömmer dig bort bland husannonserna? Som mäklare fick jag ofta frågan förr (innan internet) om jag inte har svårt att slå mig till ro utan vill byta hus eftersom jag får se så många vackra bostäder. Nu kan alla ta del av andras bostäder och drömma oss bort och in i ett nytt hem. Kan det vara drömmandet som gör att hemnet blivit så stort och att många kallar sig för ”hemnet-knarkare”. Man har en möjlighet att hemifrån tänka sig in i hur det skulle vara att bo här eller där, jättespännande och härligt på samma gång!
Målmedvetna, hårt arbetande småbarnsföräldrar. Så kan man sammanfatta de flesta av oss som arbetar på Pontuz Löfgren AB. Med stor lokal kännedom, yrkesstolthet och höga ambitioner tar vi oss an vår mäklarvardag i allt vad den innebär. Möten med nya människor, spännande livshistorier, stor glädje och ibland sorg tillhör i ett yrke som vårt, liksom pusslet att få ihop det med barn, familj och emellanåt fritidsintressen. I vår blogg, I huvudet på en mäklare, kommer ni att få följa med in bakom den blå kontorsdörren på Västra Sjögatan 33, men även hem till oss. Vi kommer att tala bostäder, prisutveckling och härligt inredda våningar, barnkalas, kaosartade dagislämningar, semestrar och lite träning. Kort sagt, det mesta som rör sig i huvudet på en mäklare. Häng med, vi syns på bloggen!

Håll dig uppdaterad med oss på I huvudet på - en mäklare - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!