Ett nytt ärofyllt uppdrag

Det känns faktiskt som igår när jag ”lånade” bloggen och skrev om vår nya grej på kontoret, mindfulness. Nu är det jag som ansvarar för torsdagsbloggandet framöver. Jag är hedrad över ansvaret och hoppas att ni följer med!

Jag har alltid älskat att skriva. Redan under skoltiden hittade jag min personliga prägel som hänger kvar än idag. Jag gillar kort och koncist och det krockar ju verkligen med en mäklares typiska beskrivningarna av bostäder där målande beskrivningar med många adjektiv varvas med lite fint lullull. ”Rödvinstexter” som Pontuz brukar kalla det. . Givetvis har jag provat att ändra jargong på mina texter men jag insåg väldigt snabbt att det är inte min stil och det blir så mycket roligare att skriva så som det faller sig naturligt för mig. Det är då jag är som bäst!

Så det jag vill komma fram till är att här blir det inga långa rödvinstexter med en fin liten knorr på slutet utan här får ni lära känna mig som den jag är, följa mig i min vardag och inspireras av det jag inspireras av.

Kommer ni ihåg mitt höstprojekt? Jag är mer än nöjd! Luckorna i ek lämnades in för sprutlackering, den svarta bänkskivan byttes ut mot marmor, kaklet byttes också ut mot marmor, diskhon i rostfritt byttes mot en i vitt och den gamla blandaren byttes mot en i lite modernare design. Hålen för handtagen lät jag spackla igen och nu har endast lådorna diskreta knoppar i mässing. Och här ser ni resultatet:

IMG_2141

 

Mia

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.