”Kändis”-bostäder

Läste häromdagen att Martin Becks lägenhet, eller ja där han bodde i den Svenska kriminalserien med samma namn, http://www.innerstadsspecialisten.se/lagenhet/bergsunds-strand-31-5tr) är till salu och funderar givetvis på om vi har sålt någon ”kändisbostad”.

Några av de fastigheter vi sålt genom åren har sprungit raka vägen upp på topplistan som årets mest klickade annonser, kommer ni ihåg ”Alienhuset” där det var som att kliva rakt in i en rymdfilmsinspelning och den spännande ”Fyrvaktarbostaden” på norra Öland? Båda toppade listorna och orsakade stor mediastorm och tryck på vår hemsida, den första så stor att våra tekniker fick stänga ner vår egen hemsida och lotsa om trafiken annars riskerade den att krascha.  Till kontoret ringde tidningar och nyhetskanaler från andra sidan jordklotet som fått nys om det speciellt inredda huset och ville veta mer.

Jag själv har sålt ett hus som tv-programmet ”Bygglov” var med och byggde om och gjorde riktigt fint! Ett äldre hus som fick tillbaka sin forna glans och ursprungscharm.

Det är spännande med det kända, det blir mycket surr och snack och stor publicitet. Och med dagens teknik går det undan att få spridning i alla möjliga sociala medier.

//Ulrika

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.