”Kändis”-bostäder

Läste häromdagen att Martin Becks lägenhet, eller ja där han bodde i den Svenska kriminalserien med samma namn, (http://www.innerstadsspecialisten.se/lagenhet/bergsunds-strand-31-5tr) är till salu och funderar givetvis på om vi har sålt någon ”kändisbostad”.

Läste häromdagen att Martin Becks lägenhet, eller ja där han bodde i den Svenska kriminalserien med samma namn, http://www.innerstadsspecialisten.se/lagenhet/bergsunds-strand-31-5tr) är till salu och funderar givetvis på om vi har sålt någon ”kändisbostad”.

Några av de fastigheter vi sålt genom åren har sprungit raka vägen upp på topplistan som årets mest klickade annonser, kommer ni ihåg ”Alienhuset” där det var som att kliva rakt in i en rymdfilmsinspelning och den spännande ”Fyrvaktarbostaden” på norra Öland? Båda toppade listorna och orsakade stor mediastorm och tryck på vår hemsida, den första så stor att våra tekniker fick stänga ner vår egen hemsida och lotsa om trafiken annars riskerade den att krascha.  Till kontoret ringde tidningar och nyhetskanaler från andra sidan jordklotet som fått nys om det speciellt inredda huset och ville veta mer.

Jag själv har sålt ett hus som tv-programmet ”Bygglov” var med och byggde om och gjorde riktigt fint! Ett äldre hus som fick tillbaka sin forna glans och ursprungscharm.

Det är spännande med det kända, det blir mycket surr och snack och stor publicitet. Och med dagens teknik går det undan att få spridning i alla möjliga sociala medier.

//Ulrika

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Drömmen om en sommarbostad vid havet…

Vi har väl alla sett att både villa- och bostadsrättspriserna har ökat rejält i Sverige de senaste åren, denna prisökning gäller även på landets fritidshus. Priserna på fritidsbostäder har gått upp i snitt 9 procent, vilket ger siffran på 1,6 miljoner kronor för genomsnittsfritidshuset i hela Sverige. Största prisökningarna är i  kommuner som Älvdalen och Eskilstuna, där steg priserna med runt 30 procent. På Värmdö utanför Stockholm kostar fritidshusen hela 4 miljoner kronor. 

Vad får du för 1 miljon?

Sitter du också och drömmer dig bort bland husannonserna? Som mäklare fick jag ofta frågan förr (innan internet) om jag inte har svårt att slå mig till ro utan vill byta hus eftersom jag får se så många vackra bostäder. Nu kan alla ta del av andras bostäder och drömma oss bort och in i ett nytt hem. Kan det vara drömmandet som gör att hemnet blivit så stort och att många kallar sig för ”hemnet-knarkare”. Man har en möjlighet att hemifrån tänka sig in i hur det skulle vara att bo här eller där, jättespännande och härligt på samma gång!
Målmedvetna, hårt arbetande småbarnsföräldrar. Så kan man sammanfatta de flesta av oss som arbetar på Pontuz Löfgren AB. Med stor lokal kännedom, yrkesstolthet och höga ambitioner tar vi oss an vår mäklarvardag i allt vad den innebär. Möten med nya människor, spännande livshistorier, stor glädje och ibland sorg tillhör i ett yrke som vårt, liksom pusslet att få ihop det med barn, familj och emellanåt fritidsintressen. I vår blogg, I huvudet på en mäklare, kommer ni att få följa med in bakom den blå kontorsdörren på Västra Sjögatan 33, men även hem till oss. Vi kommer att tala bostäder, prisutveckling och härligt inredda våningar, barnkalas, kaosartade dagislämningar, semestrar och lite träning. Kort sagt, det mesta som rör sig i huvudet på en mäklare. Häng med, vi syns på bloggen!

Håll dig uppdaterad med oss på I huvudet på - en mäklare - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!