Drömmar och visioner eller kvadratmeter

Visst är väl du liksom så många andra inne och ”hemnet-surfar” då och då. Ibland söker man efter inspiration till det egna hemmet som man känner behövas piffas till, eller så är det helt enkelt som så att man faktiskt letar efter ett nytt boende. Man sitter där vid datorn (eller surfplattan) och drömmer sig bort en stund, kikar runt på bilderna och försöker suga in känslan av hur det skulle vara att bo just där. Man letar efter drömmar, visioner och ”DEN känslan”. Det är inte alltid så lätt att få just den känslan enbart genom bilder. Ofta behöver man komma på plats i huset eller lägenheten för att riktigt kunna känna efter om det känns sådär bra ”i magen”. Inte sällan är det så att man i början av sitt bostadsletande siktar in sig på ett specifikt område eller på en speciell ”stil” på nya hemmet. När man sedan står där med nyckel i hand så är det inte helt ovanligt att det är i ett helt annat område än vad man från början tänkt sig, för just där var ”känslan rätt”

På vår hemsida har vi en tjänst som vi kallar ”Bostadskollen”.  När du som kund söker din bostad på nätet får du knappa in en rad fakta för att ”gallra ur ditt urval” som det så fint heter, det är pris, kvadratmeter, område, antal rum osv. Sedan, när vi får in något som matchar dina angivna önskemål, så skickar vi ett mejl till dig och tipsar dig om bostaden. Smidigt, eller hur?

Om du känner dig osäker på områdena kan du alltid slå en signal till oss mäklare. Vi har ju många års erfarenhet och en stor kännedom om områdena i Kalmar med omnejd. Mig når du på 0706420356 om du vill snacka hus.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.