Det viktiga förarbetet….

Vi som mäklare vet att medan visningen äger rum går många säljare och är väldigt nervösa. De har kanske kämpat med förberedelserna i flera veckor och nu äntligen är de klara! Vad säger kunderna? Vad tyckte de om huset? Kommer de att lägga ett bud? Väntan på mäklarens återkoppling är spänd. Hur gick visningen?

 

En stor del av framgången vid en försäljning kan man härleda till förarbetet. När du ska sälja ditt boende finns det så mycket att tänka på, det är besiktningar, styling, fotografer osv. Så många funderingar att man oftast glömmer de mest basala delarna – att det viktigaste är att det är helt och rent. Jag brukar jämföra en visning med situationen när man ska sälja bilen, man städar, dammsuger och tvättar bilen, den ska skina! Samma sak gäller hus eller lägenhet, en riktig storstädning kommer man långt med. Lägg därtill lite sortering av prydnadspyntet och öppna upp ljusinsläppet, gärna med ljusa gardiner och lite nättare blommor. Då har man kommit långt.

Nästa steg är vår stylist som ingår i vår tjänst. Du får hem en inredningsstylist som hjälper dig att ge ditt hus extra värme och attraktion. Vi har fått enormt positiv respons från våra kunder som fått del av hennes kunskap och flera har även anlitat henne för att får hjälp med styling och möbelinköp till sitt nya boende, vilket är ett riktigt gott betyg.

 

Hör av dig till mig så berättar jag gärna mer om våra tjänster, styling är en av dem.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.