Ekorrhjul och spännande projekt

Nu har jag varit pappa i lite mer än fem veckor. Det känns nästan lite otäckt vad tiden går fort. Jag tycker att vi har anpassat oss ganska snabbt till livet som småbarnsföräldrar. Men så har vi också haft förmånen att ha fått en väldigt snäll och förhållandevis enkel (tror vi iallafall) liten gosse, så det gör det hela lite lättare. Han sover mycket, är nöjd mest hela tiden och skriker inte nämnvärt. Som arbetande pappa får jag tyvärr inte lika mycket tid med honom som min sambo får, vilket jag är lite avundsjuk på, men jag försöker ta vara på så mycket som möjligt när jag kommer hem om dagarna. Hur som helst, vi mår bra alla tre och trivs som liten familj.

Just det, jag är rätt glad över att Nils har valt samma favoritlag som pappa 🙂

Igår hade vi pressvisning av ett nytt, mycket spännande projekt tillsammans med I Am Home:

Dina önskemål och behov i en kombination med en arkitekts smarta och väldesignade idéer, det är exakt så du kan skapa ditt nästa drömboende. I Am Home har gett oss förtroendet att förmedla 23 bostadsrätter på välplacerade Karlssons Äng, endast 4 km från centrala Kalmar.

Tillsammans med en duktig arkitekt är du med och formar din bostadsrätt, enkelt och ekonomiskt eller påkostat och lyxigt? Valet är helt och hållet ditt! Vissa lägenheter har 1,5 plan i höjd vilket möjliggör spännande detaljer som till exempel ett loft. Genomgående miljötänk då projektet byggs med solpaneler och i trä, miljömässig hållbarhet! Bostäderna kommer att bli 45-156 kvm och du kan själva vara med och påverka hur många rum din bostad ska ha.

Detta spännande projekt från I Am Home har försäljningsstart 17 februari 2018. Inflyttning beräknas till kvartal 3 , 2019. Kontakta min kollega Marcus Lönnbom redan nu för mer information. Telefon 0702-221753 och mailadress marcus.lonnbom@pontuzlofgren.se.

Klicka gärna på bilden för att komma till I Am Homes hemsida.

Fortsatt härlig vecka! /Eric

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.