Välkommen på säljskola

När man funderar på att sälja sin bostad är det många frågor som snurrar i huvudet. När ska jag sälja? Behöver jag göra om någonting inför försäljningen? Vilket pris kan jag förvänta mig? Hur funkar det egentligen med visning, ska jag vara med eller sköter mäklaren det? Hur är det med besiktning? Är jag ansvarig för fel i efterhand och vad är egentligen ett dolt fel? Hur mycket skatt blir det på vinsten? De här nya amorteringskraven, hur fungerar dem? Ska jag köpa eller sälja först? Frågorna är många – tur då att vi finns som har svaren 🙂

Nästa vecka är det dags igen för våra populära säljskolor! Ta chansen och var med och lyssna på oss mäklare tillsammans med Handelsbanken. Vi går igenom allt från avtalsskrivning till lånelöfte till fotografering och styling, och ni får ställa hur mycket frågor ni vill 🙂

Välkommen att anmäla dig till vår säljskola här. Den 21 november för dig som äger villa och den 22 november för dig som äger bostadsrätt.

Trevlig vecka! /Eric

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.