När kommer våren egentligen?

Det har inte varit svårt att kallprata senaste månaden. Vädret har funnits på allas läppar ständigt. ”Så här mycket snö har vi inte sett i Kalmar på flera decennier!”. ”Åh, vad kallt det är!”. Det har ju verkligen varit en riktig vinter sista tiden. Snöskyffeln har gått varm, ryggskottet har varit nära x antal gånger och det är inte utan att man har längtat lite grann efter den där första vårsolen. Ska man se något positivt med att skotta är det väl att man känner sig duktigt nöjd när man är färdig.

Nu har det ju äntligen börjat töa och det går ändå rätt fort när plusgraderna kommer. Så värst mycket snö är det inte kvar och jag tror inte det dröjer särskilt länge tills man ser soltörstande människor på stan i bara t-shirt. För egen del börjar det klia både i grillvanten och golfarmen. Fick precis inbjudan till en årlig golfturnering i maj och det ser jag fram emot. Våren och sommaren är utan tvekan mina favoritårstider och jag skulle ljuga om jag inte säger att jag längtar. Men det är nu bara två veckor kvar till april och det vore väl tusan om inte våren har kommit på riktigt då.

Ni har väl förresten inte missat vårt nyproduktionsprojekt på Getingen? 38 bostadsrätter med mycket låg avgift som garanterar en låg boendekostnad. Perfekt för studenten eller som övernattningslägenhet. Kika på vår hemsida om ni missat det!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.