Det finns inga gränser.

IMG_0278Det är en ära för mig att stå i båset med detta gäng, vilka kämpar vi har i detta lag. Under många gånger har det sett mörkt ut långt in i tredje perioden men ofta har vi ändå hittat en väg att ta poäng eller vinna.

Det finns inga gränser för vad detta lag kan klar av, jag vill nog sticka ut hakan och säga att vi kommer att gå långt i år, kanske rent av hela vägen. För det finns en sån kraft och vilja att hela tiden ta sig framåt och det är stark kraft vi talar om, vi har Hola och Jerker att tacka för detta, allt slit med fysträningen betalar sig nu, spelarna orkar verkligen köra 60 minuter och mer där till. Det går aldrig att räkna bort oss.

Vi har en kraft till som ger oss det extra krutet, nämligen vår publik, våra frivilliga som jobbar runt alla hemmamatcher och Viking support som är med oss överallt. Dessa bidrar lika mycket till vår framgång.

Sen vill jag rikta ett tack till alla ni hockeyföräldrar som har fött, fostrat och stöttat sina barn utan er hade vi inte haft dessa kämpande Vikingar, starkt jobbat allihop.

Nu går resan vidare och tillsammans gör vi allt möjligt, det finns inga gränser.

Go Vikings!!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.