Veckansspelare.

IMG_0458Veckans materialarlirare är Viktor Jonsson, vår goa Göteborgare i laget. För Viktor så krävdes operationer för att han skulle kunna spela igen och det har varit en lång väntan för att få en tid för detta.

Man såg Viktors frustration över att det drog ut på tiden samt att se sina lagkamrater snöra på sig skridskor och ge sig ut på isen och inte kunna vara med. Viktor kämpade på och nu har han gjort sina operationer och börjar sin väg tillbaka till hockeyn, så nu pekar allt uppåt för honom.

Viktor blir veckans lirare för att han kämpat och kämpar för att komma tillbaka och hoppas få se honom i toppform till nästa säsong. Dessutom är Viktor en störtskön man med en riktigt go humor och personlighet.

Go Vikings!!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.