Det är nu vi ska vara på topp.

IMG_0441 Vi studsade tillbaka till vårt eget spel i matchen senast mot Kristianstad, vi var väldigt nära denna gång att knipa alla tre poängen men av olika anledningar så var det inte bara Kristianstad som ville att vi skulle misslyckas.

Nu väntar slutspurten av serien och playoff platserna ska fördelas, Vikings har allt i sina egna händer, det är dags att vässa den perfekta toppformen. Det jag vill se i veckans matcher är tempo från start, det är vi som ska styra spelet samt att vi ska fortsätta att vara styrande framför båda målen. Rör vi på fötterna och verkligen åker skridskor så kommer det andra av sig självt, tröga ben drar skit med sig som utvisningar och det har vi inte råd med, vi måste hålla oss på banan.

Det är nu som ni publik, supportrar och hockeyälskare från Nybro kan hjälpa oss i detta. Vikings har potentialen att gå långt och ni är guld värda för oss, ta chansen att vara delaktig i det här fyll hallen och visa övriga att hockeykulturen i Nybro lever och ska leva länge till.

Jag vet att jag tjatar om det men tillsammans kan vi göra skillnad, tillsammans kan vi försätta det omöjliga och det är tillsammans vi ska fira framgångar. Utan er på läktaren vore vi ingenting.

Tillsammans mot nya framgångar. Go Vikings!!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.