Tillsammans är vi starka.

IMG_0441Innan matchen igår så spekulerade många ” kännare ” att vi inte skulle palla resan till Kalix, visst började det lite osäkert men sedan blev vi varma i kläderna och i förlängningen satte Jerker effekten in och vi gav dom ingen chans.

Nu har någon förståsigpåare skrivit att vi inte skulle klara 280 mil och Kalix bara 140 mil, vi är mer laddade än någonsin och imorgon spelar vi i vår borg som ska fyllas till bredden. Tillsammans med vår publik ska vi få taket att lyfta och vi ska till playoff 2.

Imorgon ser vi till att stoppa pennan i halsen på de flesta skribenter, kom till Liljas Arena och var med på playoff festen. Tillsammans är vi starka och tillsammans tar vi oss vidare mot nya höjder.

Go Vikings!!

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.