Just nu känns allt tomt.

Jag vill först säga att det som hände igår med en av våra supportrar är helt fruktansvärt och det ska inte behöva hända. Tänker inte rekommendera Vimmerby fans att ta sig till Kristianstad utan att veta att deras säkerhet kan garanteras.

Nä, nu ska jag skriva om något mycket trevligare, nämligen vår säsong som blev mycket mer än vad vi hoppades på. Det började i augusti med att laget blev riktigt sågat av lokal press, något som visade sig att dom fick äta upp. Visst började det knackigt i dom första matcherna men efter det så hittade vi vind i seglet på vårt Vikingaskepp.

Det har varit en fantastisk resa att kastas in i som materialare, jag ångrar inte än sekund att jag antog mig uppdraget. Det har varit ett fantastiskt team att jobba med, allt från spelare, tränare, ledning och alla som befunnit sig runt laget.

Det känns just nu väldigt tomt och dystert att det tyvärr tog slut igår, men Vikings har något riktigt bra på gång för framtiden och vi kommer tillbaka stärkta av vad vi tillsammans åstadkommit denna säsong.

Vill till sist rikta ett stort hjärtligt tack till Viking support, vilket stöd vi har haft och det har funnits stöd från er på varje bortamatch ni är också en anledning till säsongens framgångar, mest imponerande var ju givetvis er resa till Kalix det är vad jag kallar hjärta för sitt lag. Tillsammans så ska vi göra nästa säsong till något ännu bättre, så på återseende i Liljas arena kära hockeyvänner.

GO VIKINGS!!IMG_0441

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.