Saknaden är stor.

IMG_0278Igår vad jag nere i hallen för att kolla läget och för att laga lite träningströjor, det som slog emot mig var en stor tystnad och tomhet. All action och spelare var som bortblåsta, man har vant sig vid att nästan dagligen vara på plats och ha full fart runt sig, slipa skridskor, tvätta, lappa och laga samt peppa och mana på spelare. Samtidigt så fylls jag av stolthet över att jag tillsammans med Christoffer ” Skinnet ” Bernhardsson fått vara med att förvandla Nybro Vikings till ett vinnande och framgångsrikt lag, en framgång som alla i och runt Vikings ska ta åt sig av, vi har alla hjälpt till att sätt Nybro i rampljuset igen.

Nu är det dock bara att stilla finna sig i att det kommer att vara lite tomt och tyst i omklädningsrummet till slutet av juli, nästa säsong ska vi bevisa att Nybro är ett topplag och ska så förbli.

Nu följer också en spännande tid med nyförvärv och förlängningar. Passa på att njuta av vår och sommar, njut av semester för snart är det dags igen och då ska vi i toppform både på isen, båset och på läktarna. Ha en underbar hockeysommar!! Väl mött i hallen i augusti.

GO VIKINGS!!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.