En lisa för själen.

Jag och min familj har inte haft det lätt senaste månaden, krånglig flytt och två dödsfall i familjen och frånvaro från hockeyn. Det sätter sig ganska rejält i kropp och själ.

Nu när allt är på plats och man snart kan lämna allt bakom sig så var gårdagens match mot Kallinge/Ronneby verkligen vad man behövde. Till att börja med en fantastisk publik sen en fantastisk match där vi visar vart skåpet ska stå. Finns ingen bättre medicin än att få tillbringa några timmar med laget och alla runt omkring.

Vill tacka alla som stöttat mig och min fru genom detta som varit, nu tar vi nya tag och kommer ut starkare än någonsin. Stort tack till laget som får mig att verkligen känna mig behövd, nu kör vi stenhårt mot Allettan och sen vidare. Hockeyn i Nybro är en lisa för själen.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.