Nu börjar allvaret.

Det har varit en bra höst för vårat Vikings, målet att gå till Allettan är nått. Dock så kändes det som en transportsträcka för nå målet att komma dit vi är idag, det är nu vi måste steppa upp och höja allt en nivå till, både spelare, ledare och materialare. Det är nu som vi materialare måste sätta den perfekta slipen varje gång, nu ska vi sätta den perfekta sömmen i varje stygn så att grejerna håller. Spelarna måste få koncentrera sig på det dom ska göra, ska inte behöva oroa sig för att nått inte kommer att funka. Det måste vara precision i minsta detalj, lyckas vi med detta kommer våren att bli lång och härlig.

När jag tittar på årets upplaga av Vikings så ser jag en enorm potential som om den utnyttjas rätt kommer att kunna uträtta stordåd på isen. Vi har alla verktyg vi behöver och jag ser inget hinder varför vi inte ska vara bland lagen som spelar sista kvalserien mot Allsvenskan. Det är för mig en mycket rimlig målsättning.

Så nu steppar vi upp över hela linjen, allt från supportrar, publik, spelare och ledare, nu ger vi järnet för klubben i hjärtat Nybro Vikings!!

Slipat och klart!!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.