En bättre fettisdag! :)

Imorse var det hiit-träning med Yourtopia, det vill säga högintensivt som tusan. Det är den roligaste formen av träning, enligt mig (så jag var tvungen att hänga med på kvällspasset också) 🙂

Vidare ut till Matilda för att spendera dagen. Det bjöds på semlor. Nyttiga sådana med päron- & cashewnötsgrädde. Utan att överdriva så var de extremt goda. Recept hittar du här. Undrar hur många semlor som ätits i detta land just idag? Det finns ju hur många formationer som helst nuförtiden. Helt hysteriskt. 🙂
image

Vi hann även med en promenad, men jäklar vad kallt det var. Jag vill ha vår. NU!!! På vissa ställen var det fortfarande som en isgata och det gick knappt att ta sig fram utan att halka. Kom igen nu solen, smält bort att. Jag tror på riktigt inte att jag är gjord för det svenska vinterklimatet. Jag blir så oerhört torr om händerna och hyn överhuvudtaget. Min kropp mår mycket bättre av sol och värme. Dessutom känner man sig lite fräschare vår och sommartid. Den där grådassiga Ida är jag rätt trött på nu..
image

image

imageOjaniemi ute och glider.

Imorgon ska jag äntligen unna mig att gå till frisören, det vill säga till min fina vän, Emma,  Helén & Jessica’s Hårdesign. Mitt barr har varit väldigt underprioriterat den senaste tiden så det behövs verkligen! 🙂 HALLELUJA.


 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.