Ogröna fingrar, presenter och kvalitetstid!

Drygt en vecka har vi gått krassliga här hemma nu. SÅ tråkigt. Jag är otroligt träningssugen också, men bättre att vila till jag verkligen är frisk igen..
Det positiva är ju att man får lite gjort när man blir trött på att bara lalla runt hemma. Rensa lite här och rensa lite där. Har till och med tagit hand om mina blommor. Jag är annars rena blomsterdödaren. Inte en krukväxt kan jag hålla vid liv. Jag brukar även ta död på sådant som folk säger att man inte kan misslyckas med, men den här gången ska jag lyckas 🙂
image

Igår fick lilla O massa presenter av hennes farmor & co., som varit utomlands. Hur söta grejer som helst, bland annat det här fina från Zara.
imageimageimage
Barnkläder är ju helt fantastiskt och Ofelia är bortskämd med presenter 🙂

När Lave kom hem från jobbet idag var det så himla fint väder, så vi gav oss ut på en liten skogspromenad för att inviga de, alldeles för stora och söta, förskolekläderna. Helt plötsligt känns hon så himla stor.. Det här ska nog bli bra 🙂
imageimageimageimage

Ta vara på stunderna tillsammans 🙂


 ROSETTI.SE

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.