Påskpresenter :)

Nu är alltså påsken här. Var det inte jul nyss?

På förskolan övar barnen på sin kreativitet och sitt skapande. Nu börjas det, nu ska hemmet överösas med egengjorda saker från
lilla O. Det är ju hur gulligt och fint som helst att få, men visst måste man väl inte ha allt (något) framme? Många tycker att jag är knäpp när jag säger att det inte kommer vara några teckningar på kylskåpet, några smällkarameller i olika färger i julgranen eller liknande. Jag anser att det är bättre om jag tar hand om allt hon gör, sparar i en fin, utvald låda och kan titta tillbaka och minnas allt fint 🙂 Så fungerar jag.
Här är hennes första riktiga skapande, påskkycklingar! 🙂 SÅ SÖTT!

imageimage

Nu när det ändå är påsk, (JAG ÄLSKAR HÖGTIDER), så ska Ofelia få ett påskägg med lite påskpresenter. Givetvis blir det inget godis för flickstackarn. Den debuten väntar vi med! 🙂 Russin, smoothie, hårsnoddar och en blinkande boll fick det bli i år. Och så lite äpplekex.image

imageimageimage

Det blev lite oroligt för lillan idag när vi anlände till förskolan. Vissa av barnen var ju lite utklädda till påskkärringar. Rädslan i ögonen: ”Mamma, varför ser de så konstiga och läskiga ut?”. Då har hon ju ändå sett mig nyvaken och utan smink liksom..

Tänk vilka nya intryck barn får vara med om hela tiden, saker de aldrig tidigare har sett. Att få dela sådana ögonblick med sitt eget barn, det är häftigt.image

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.