Den där stickande känslan!

image

Tre dagars ledighet under påsken med familjen. Det var underbart.

När helgen kommer vill jag alltid att Ofelia ska vara lite extra fin. På förskolan är ju åtgången på kläder enorm så där blir det ju mest slit & släng i veckorna. Mycket som förstörs av mat och så vidare..
Jag älskar barnkläder!  Jag gillar att köpa kläder till lilla O, som jag själv hade kunnat tänka mig att ha på mig. Jag är inte mycket för Disneyfigurer och för mycket mönster och färg, haha.
Jag fyndade en del grejer i New York. Denna lilla söta topp och byxa till exempel 🙂
imageimage

 

image

Påsklov och full fart på jobbet. Det är härligt att det är intensivt så fort man börjar jobba igen, det är ju bästa sättet att komma in i allt =) Imorgon börjar rea, med 50 % på massa varor. KOM & KÖP!

På tal om något helt annat. Självklart något man kan äta..
Har ni smakat den ekologiska ananasen som finns att köpa på ICA? Den är farligt god. Det fick stilla mitt sötsug ikväll. Det där jäkla sötsuget…
imageMen vad irriterande det är att jag alltid får ont i gommen efteråt. Ändå äter jag. Ganska mycket också. Typiskt mig.


 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.