Nu flyr jag!

Renoveringen har börjat. Nu kommer kaoset 🙂 Jag kan inte annat än gilla det. Tanken på att hemmet blir både snyggare och fräschare är ju hur go som helst. Än så länge är det bara massa rivet, men nu är det igång.image

Jag och Ofelia passar på att fly. Både jag och Lave vet hur jag blir om jag ska vara hemma och lägga mig i och ha synpunkter, haha. Då kan  det bli en klassisk renoveringsseparation och det tycker jag känns onödigt 🙂 Bättre fly än illa fäkta.
Jag känner mig ovanligt lugn och harmonisk (säger jag efter en dag..) Jag kan ju vara rätt ivrig och otålig, men i och med att jag står utanför själva arbetet så kan jag inte påverka något och därmed behöver jag inte stressa upp mig. Håller jag på att bli normal? Ytterst tveksamt.

Innan resten av familjen steg upp idag körde jag ett grymt benpass med Matilda. Därefter hem och vidare till Ofelias favoritställe. Lekplatsen. Gunga gunga gunga.
När hon somnade, passade jag på att köra lite intervaller i skogen och vi har hunnit med att vara på fotboll, varit och handlat och spelat lite fotboll på gården. Mycket utevistelse i vårvädret. Underbart.
Vart vi flyr imorgon återstår att se, hoppas på fint väder i alla fall 🙂imageimageAtt vara på fotboll var ingen höjdare för lillan. Att sitta på en stubbe var tydligen the biggest. Och att leka med ett läppglans. Tur att små saker kan förgylla 🙂

Life is amazing.


 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.