Tålamodsprövning!

Lika underbar som Ofelia kan vara, lika jobbig kan hon också vara.. 🙂 Är det nu man får börja känna av trots? Vilket jäkla humör alltså. Maten som hon alltid älskat i alla dess former, har hon till och med börjat härja om. Hon sorterar ut saker som hon inte gillar, som till exempel små, små lökbitar eller någon liten krydda. Har hon råkat missa någon, åker de ut ur munnen direkt. Hon hatar att ha mat på händerna (ett tips: ät med skeden eller gaffeln..), då ska hon ge det till mig istället, helst smeta av det på mig. Älskade barn! Du vet hur man kör med folk i din omgivning.
imageimageLägg märke till den lilla smörgåsbiten på tummen, som absolut måste bort..

Vid niotiden idag invaderade vi Skälby.  Ett blåsigt Skälby.  I 10m/s lekte vi, gungade, hoppade studsmatta, lekte i sandlådan och tittade på djuren. Vi höll på att blåsa bort och frysa till is. Men vad gör man inte för sina barn?  BÄSTISAR!
imageimageimageimageimageimageimageimage

När Lave slet vidare hemma i huset, var vi även ute på Hansa City och strosade runt och fick mat hemma hos mamma. Så tacksamt!
Jag lyckades fördriva denna dag också 🙂
Någon saknade visst sin pappa idag. När hon tar fram en docka: -”Pappa, pappa”. Och ja, visst är de lite lika? 😉
imageimage

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.