Inte en lugn stund!

En dag som har gått i ett! Upp vid 5.00 för att åka på bootcamp. Väl hemma har jag ca 20 min på mig att duscha och göra mig i ordning. Vidare till förskolan och lämna O, och sedan till jobbet. Slutade 17.00 och åkte direkt till Falkenbergskolan för att hålla i kvällens pass.  Ute i det härliga vädret! Sommarfeeling. Love it. Hann hem och gosa lite med lillan innan hon somnade också. Det viktigaste på hela dagen! Lika bra att börja vänja sig vid detta i ett par veckor när Matilda åker till USA, för då ska jag hålla i en del pass 🙂 Det är så jäkla kul att hålla i passen och man blir så himla motiverad själv!imageimage

Imorgon är det jobb på Hansa City och ännu en dag då våra kunder har möjlighet att skänka 10 kr som går till att rena 1000 liter vatten, via Unicef. Det är fint! Man borde skänka pengar lite oftare. Lite smått då och då borde de flesta kunna. Jag hoppade att köpa lunch idag. Åt gröt istället och skänkte mina lunchpengar 🙂 image

 

Fler hektiska dagar väntar, men jag gillar det! Ingen kan säga att jag inte utnyttjar min tid i alla fall 🙂 Imorgon är Ofelia och Lave lediga, det känns dock lite fuskigt, hörde något om sol och över 15 grader… 🙂

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.