Black and white

Vilken fruktansvärd natt vi hade här hemma. Lilla O var vaken i över tre timmar och bara skrek. Maktlöshet när man inte vet vad som är fel eller vad man ska göra för henne. Man får dåligt samvete när tålamodet börjar tryta och uppgivenheten nästan övergår i irritation. Tre långa timmar och SÅ trötta när klockan ringde imorse. Alla tre.

Världen stannar inte för det. Upp och jobba 🙂 Jag brukar tänka att vi bara har det såhär någon gång ibland, vissa har det faktiskt jobbigt dag ut och dag in, så jag skippar klagandet! Det är bara bita ihop! 🙂imageimage

Än har vi en bit kvar till vårt hem blir fint igen. Nu är åtminstone väggarna vita och fina och utan massa fula hål överallt. Tålamodet hänger fortfarande med, men nu vill jag allt att det ska vara klart snart. Andas.image

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.