Måndag och nya tag :)

 

imageIdag var en sådan där nystartsmåndag, som man får för sig ibland. Händer mig rätt ofta 🙂 Idag var det iallafall ett löfte om att ta upp löpningen igen. Trots regn & rusk, klockan 6, tog jag mig faktiskt ut på en 7km runda. Trött som ett as men hade som mål att åtminstone ligga under 5 min/km och det klarade jag väl med nöp och näppe. Svårt att tro att denna kropp drog sig runt i samma tempo på ett halvmara för ett halvår sedan. Ångest!

Ny vecka och jag ska nu agera coach för yourtopiagängen 🙂 Ikväll blir det Lindsdalsgruppen i ur och skur. Sedan hem i ilfart och gosa med den här lilla damen innan hon somnar! imageimage

Idag blir målningen klar hemma! Ett steg framåt. Spännande 🙂

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.