Tålamod, morsan!

Idag hämtade jag en glad liten Ofelia på förskolan, som snabbt växlade om till ett åskmoln i princip hela kvällen. Så är det ibland, men ack så jobbigt det kan bli efter ett tag. När man kommer hem efter en hel dag med jobb och förskola vill man ju alltid ha guld och gröna skogar. Men nej, självklart är det inte alltid verkligheten. Ibland undrar jag hur jag kan ha så mycket tålamod. Det är väl också det enda jag har tålamod med i och för sig, haha.

Hon är ändå den roligaste och sötaste ungen jag vet.
Kan du flirta, Ofelia?
image

HAHA!

Efter nattande av barn. Intervaller. Trött, trött, tröttpå ett bra sätt. Jag tränar ju nästan alltid på morgonen, men ibland kan det faktiskt vara skönt att få någon extra timmes sömn och då brukar det sluta med att det inte blir någon träning alls den dagen 😉 Dags att övertala sig själv igen. På bara 20 min hinner man en hel del intervaller och kan köra totalt slut på sig själv. Efteråt är det dessutom en vinnande känsla. Klapp på axeln.
image

Igår lade vi in heltäckningsmatta i våra sovrum. Det blev så himla fint, bilder kommer framöver. Innan dess, passade vi på att ha en storrensning och en mindre ommöblering också. KUL! Ofelia hjälpte mest till att stöka ner igen 🙂 Hon har ett stort intresse för skor, precis som jag hade när jag var liten. Gå i ”klackaskor” i sanden var aldrig några konstigheter för mig. Vad gjorde några köttsår på hälarna när man kunde vara fin? Hon blir nog en kopia av mig till sättet, den där lilla damen.
image
imageimageimageSå fort hon har somnat, saknar man henne igen.
älskade unge.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.