All you need is löw!

imageimage

November börjar närma sig och skrapa rutorna på bilen blir en del av vardagen… Kyla är väl inte så jädrans kul va? Tur att vi ska dra och dansa lite  med Lollo & Bernie Teneriffa i Januari när farsgubben fyller sextio. Det är alltid kul att ha lite värme att se fram emot 🙂

Jobbat halvhelg i helgen och känner att jag ändå hunnit med mycket. After work i fredags med nya kollegorna. Då passade Lave på att ”löpträna” med Offie i skogen, det ska väl börjas i tid, eller? 🙂imageimage

I lördags hade vi  Matilda & Jonathan på middag och senare kom även Ninni, Josef & Ian lite senare, till Ofelias stora glädje. Lek och stim och pussar. En lördagkväll när den är som bäst.image

Söndagen var en solig och fin dag som vi bara var tvungna att ta vara på. Promenera Förlösaslingan – Så fin nu på hösten när löven skiftar färg och det är soligt och lite krispigt i luften. Dessutom kom jag att tänka på om jag har lagt ut någon bild sedan huset blev ”klart” (Vi har en sida kvar som inte syns så mycket..). I love it.imageimageimageimage

Idag, på lunchen fick jag lite bilder från hur ledighetskommittén hade det där hemma. Ganska så trevlig för dem 🙂 Men imorgon är det min & Ofelias tur att ha en heldag.
Tummen upp!
Kvällens bästa: KALMAR ÄR KVAR I ALLSVENSKAN!!!
imageimage

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.