Mat, umgänge och uppvaktning! :)

Rätt som det var, hade snön kommit över en natt i tisdags. Jag, som var ledig med lilltjejen tog tillfället i akt och åka lite pulka. Med oss hade vi lekledaren Emelie, som demonstrerade snöänglar. Det är först nu, när man är vuxen, man fattar hur tungt det är att faktiskt dra en pulka.. och hon är bara två år och inte särskilt tung egentligen, haha. Jag var helt slut.image
imageimageimageimageimage

Veckan har varit bra och vi har hunnit med att träffa folk på kvällarna 🙂 Häromdagen fick Ofelia leka med Viggo. Leklera över hela huset och två helt galna, springande barn. Precis som det ska vara 🙂 imageimageOch igår bjöds vi på trerätters hos Anna och ”Bobbo”. 🙂
Bland annat fick vi denna goda förrätt, med bacon, blåmögelost, päron och cashewnötter.
image

Idag är en, sådan där rolig dag, när man ska vara extra snäll. Min bättre hälft fyller år, så nu vankas det frukost på sängen och paketöppning. Det bästa som finns är att få uppvakta. Jag sitter nu bara uppe i ottan och inväntar att lilla O, ska vakna upp från sin skönhetssömn. Vilka sömntutor man lever med 🙂
imageimage

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.