”Mamma är jättetung”.

En ledig torsdag väntar för mig och lilla O. Jag hade önskat fint väder, så det känns roligare att spendera lite tid ute tillsammans. Men det är klart, vi leker prinsessa och mamma, pappa, barn här hemma istället. Det är rätt mysigt det också.
Det kan se ut som att någon här hemma är sugen på att få ett litet syskon att sätta tänderna i. MEN! det är hennes mamma och pappa inte redo för än. PJUH! Tänk att ha fler här hemma med samma tempo och inte minst temperament. Hon får hålla tillgodo med plastbebben till vi kommer på andra tankar 🙂
imageimageimageimage

Min energi fortsätter att ligga på topp och det känns ju för jäkla bra!
Jag har och har haft mycket i skallen nu ett tag, så det känns bra att hjärnan känns ganska fräsch ändå. 🙂

Igår var det ju fettisdagen och pannkakans dag och allt var det var. Levererat av Fröken Ojaniemi, bjöds det på semlor, fast givetvis utan massa skit och onyttigheter. En god hälsosemla.Den hade jag önskat sedan förra året jag bjöds på den. Mums! Recept finner ni på yourtopia.se.
image

Laddar om för ett tidigt morgonpass på gymmet imorgon igen. Jag har till och med fått tillbaka mitt morgonpigga jag igen (TACK FÖR DET!!!) 🙂
Ofelia sa häromdagen: ”mamma är jäättejättejäääätteTUNG!”, så det är bäst att ligga i hårdträning nu inför sommaren så hon slipper skämmas för morsan 😉

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.