älskade ungar!

I helgen var var det ju debut för de små liven att gå på gympa. Vi gjorde stormentré på Friskis & Svettis med tre jublande barn. Oklart om de i omklädningsrummet tyckte att det var gulligt eller mest irriterande… 🙂 Från Ofelias sida var det 45 minuter av skratt, hopp och lycka. Det är så kul att se hur barnen bara blir växer och blir större, jag hoppas att de alltid håller ihop.imageimage

Lilla O är stormförtjust i blommor just nu och plockar gärna både en och två små buketter när hon får tillfälle 🙂 Hon kanske kan smitta av sig lite till farsan, så att jag kan få blommor lite oftare? Haha. Ofelia fick dessutom plantera lite när vi sprang runt inne på Ikea. Men då jag inte är särskilt förtjust i mjölkpaket, fick jag klä om den lite 🙂imageimageimage

På söndagen var vi på strandnära och njöt av ev välbehövlig fika/lunch. Sedan var vi inbjudna till grannarna på grillade hamburgare. Hallelujah vad gott. När tajmingen från familjen Thor inte överensstämde med tiden då vi skulle in till oss och kolla fotboll, fick vi snabbt slänga ihop allt i en trevlig liten korg och springa över ett par meter till oss. Det är tur man har nära 🙂imageimageimageimageimage

Nu: En ledig dag. 🙂 Ta hand om er!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.