Självförtroende, energi och en gnutta osanning.

IMG_0811Idag vaknade jag upp full av energi och på sprudlande humör. Perfekt dag för lite utrensning av kroppen.  Har druckit sex stycken juicer idag fyllda med massa bra grejer och spetsade dem med både macapulver och super boost-pulver (chlorella, vetegräs och ingefära). Om inte annat, blir psykiskt pigg av det där och tycker det är helt fantastiskt att byta ut måltiderna mot juice någon gång ibland och känna sig lite ”renare” 🙂

Imorgon ska vi få bebisgosa då Ofelias kompis fått en liten lillasyster. Offie själv, hävdar hej vilt att hon ska få både en lillasyster och lillebror, vilket jag då så klart för gå runt och dementera överallt. Hon får nöja sig med att ta hand om dockorna till vi kommer på andra tankar. 🙂 Hon säger även på förskolan att jag bara är hemma och inte jobbar om dagarna. – Tack för den när jag jobbar mer än någonsin. Haha.

Vi hade en diskussion häromdagen om lera, hennes älskade play doh. Jag har pratat med henne om att det är roligare om man behåller färgerna något så där som dom ska vara. Blandas det blir ju allt bara typ brunt och tråkigt.

Jag: ”Ofelia, du blandar inte färgerna på leran nu igen, va?”

Ofelia: ”Nää då, mamma. Det gör jag aaaabsoluuuut inte. Jag är stor nu”
IMG_0791

Så pass stor att man även tror att man får sitta i framsätet. Har lilla O blivit stora lilla O?
Självförtroende och en vilja av stål – Lillchefen. 🙂
IMG_0768

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.