Vab och en tillbakablick!

Sitter hemma och gör något som vi faktiskt varit väldigt förskonade mot – vab. Det är inte många dagar vi har behövt vara hemma med henne faktiskt. Men nu var det alltså dags. Vila, vätska och kärlek. Och en tvättmaskin som går dygnet runt..
Jävla baciller!
IMG_2125

När jag, för en gång skulle har lite dötid i soffan, bläddrade jag igenom massa gamla kort och insåg att denna period, för två år sedan, befann vi oss i New York. Det var första gången vi skulle lämna bort lilla O, längre än en dag. Jag minns att jag hade extremt dåligt samvete, även ifall jag vet att hon hade det väldigt bra här hemma. Ett par dagar innan, tog hon sina första stapplande små steg och jag var så glad att det hände just då, och inte när vi var iväg.
IMG_1019

New York. 
Dit vill jag igen! Det var definitivt en av de bästa resorna vi gjort.
Jag åt den godaste maten jag ätit, jag upplevde det bästa jag någonsin gjort och jag råkade nog eventuellt shoppa det bästa (och mesta) jag någonsin gjort.
IMG_1475IMG_1083IMG_1168IMG_2130IMG_2131IMG_2132IMG_2133IMG_2134

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.