Helt i min smak!

God kväll!

En ny vecka har redan påbörjats och enligt en gammal fågelskådare, kommer det ingen mer vinter. Fåglarna har talat - och våren ska vara på väg. Det lät ju nästan lite för bra, men jag hoppas att det är sant. Det hade varit skönt!IMG_2138

Jag köpte nya, snygga och framförallt sköna löpardojor från Saucony, för några veckor sedan, men inte ens det räckte för att höja min motivation till att ut och springa och hitta glädjen i det igen. Men igår drog Lave med mig ut på en runda och det var förvånansvärt skönt. Jag har dock alltid en så lång startsträcka innan jag tycker något är roligt, så jag lär vila ett bra tag innan jag gör det igen. Periodare. Löpning är utan tvekan det bästa sättet att rensa huvudet på.IMG_2193 

I helgen har frukost, brunch, lunch och middagar med vänner och familj, avlöst varandra. Vi verkar inte gilla att vara själva helt enkelt. :) Vi passar på att maximera våra lediga dagar och göra det bästa av dom! I veckan ska vi förhoppningsvis få träffa de vi längtar efter mest av allt just nu…

Ta hand om er!

Fokus: Nagellack och läppglans. :)
IMG_2160IMG_2170IMG_2174IMG_2175IMG_2178

 

Ida Göransson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Ida Göransson, 25 år, ses ofta med dottern Ofelia på höften, eller med Yourtopiagänget in action. Lever för sin familj, är rapp i käften och har alldeles för mycket energi och envishet för sitt eget bästa. Drömmer om att göra ett marathon och fortsätter jakten på den försvunna rumpan. Vem snodde den på BB?

Håll dig uppdaterad med oss på Ida Göransson - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!