Jag älskar oss – 15 år tillsammans.

Det är helt galet att jag redan som trettonåring kände att, ”Den här killen, ska jag leva resten av mitt liv med”. Att femton år senare, ha exakt samma känsla är helt underbart. Vi har en otrolig trygghet i varandra. Vi delar medgång, motgång, sorg och lycka och vi har framförallt väldigt roligt tillsammans. Och det tror jag, är allra viktigast. Och hur man egentligen kan hålla kärleken vid liv så länge, det vet jag inte. Den bara finns där, stark och genuin.
Jag älskar oss.

I helgen drog vi en spontanare till Göteborg för att få lite kvalitativ tid tillsammans. Jag gjorde det till en liten överraskning och bokade utan hans vetskap.
Tänk att så lite kan ge så mycket.
Vädret var helt fantastiskt. Ingen stress. Köpte mat på vägen och stannade och åt ute i naturen. En avstickare för en löptur innan vi åkte till hotellet. Bubbel och slappande på hotellrummet innan vi gjorde oss i ordning för kvällens middag, som var supermysig. Dagen därpå sov vi ut, käkade långfrukost och bara strosade runt. Perfekt!IMG_2509IMG_2512IMG_2524IMG_2521IMG_2526IMG_2527IMG_2535

 

__________________________________________________________________________

IMG_2502IMG_2562IMG_2560

IMG_2392IMG_2559IMG_2564

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.