Nu kliar det i fingrarna :)

Idag vaknade jag tidigt, drog på mig löpardojorna och sprang lite lätta intervaller. Kallt, soligt och syrerikt. Det tar ju verkligen ingen tid att riva av lite intervaller heller. Vips! Så har man träningen gjord :) Jag vill bara vara ute hela tiden nu och det gillar ju resten av familjen också. I söndags tog vi med oss resterna från lördagens middag och åkte ner till vattnet och åt vår lunch. Så mycket godare.IMG_2753IMG_2760Idag är jag och O lediga och vi gör som vanligt.. slänger ihop några bra juicer och käkar långfrukost i soffan :)IMG_2794

Jag beställde ett par nya skor till Ofelia häromdagen.. hur söta är dom inte? IMG_2780
IMG_2771

Det är mycket roligare att handla till henne än till mig själv.. men snart blir jag nog tvungen att handla lite nytt till mig själv :) Vi har planer på att göra om i sovrummet och då får det bli en liten walk in closet också. Då blir det ju liksom på köpet att man måste uppgradera garderoben också, PERFEKT!
Nu kliar det i fingrarna, JAG VILL SÄTTA IGÅNG NU!

Ida Göransson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Ida Göransson, 25 år, ses ofta med dottern Ofelia på höften, eller med Yourtopiagänget in action. Lever för sin familj, är rapp i käften och har alldeles för mycket energi och envishet för sitt eget bästa. Drömmer om att göra ett marathon och fortsätter jakten på den försvunna rumpan. Vem snodde den på BB?

Håll dig uppdaterad med oss på Ida Göransson - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!