Mundiarré och asgarv!

Det finns inget roligare än att ha barn. Inget roligare och inget jobbigare. Men mest roligt.

Nu blev det helt plötsligt väldigt tyst. Den lilla pratglada, somnade. Ofelia kan ju konsten att prata. Konstant och utan avbrott :)

Nu är det läggdags va? Vad är det för dag idag? Ska vi äta den i torsdags? Det är inte bara lök i affären va? Eller hur mamma? Pappa är på jobbet. En dag ska vi äta mysmat. Vi hinner inte idag va mamma? Du kan ju inte vika min jacka när du kör bilen. Det kallas för ratt. Har du blöja när du sover? Nu ska alla kompisarna sova. Du behöver inte ”bakini”. Dina tuttar är mindre.

HAHA… inget sammanhang men så jäkla kul att lyssna på henne. Jag hinner liksom inte ens svara.. :)

Denna vecka har gått rasande fort. Jag var ledig i tisdags och vi hade lite shoppingrunda i vanlig ordning och den var ganska så harmonisk ändå faktiskt. Jag var ju tvungen att hitta lite inspiration till sovrummet. Men vi har fortfarande inte börjat vilket gör mig ganska sur :)
Sol och på gott humör handlade vi nya dojor till lilla O igen. Säsongsskifte och man hinner ju knappt med när det ska bytas kläder på förskolan. Jag är så imponerad över hur föräldrar med många barn hinner med allt och har koll på logistiken.  Jag är ju helt nollad ibland. Med ETT barn. haha :) IMG_2859IMG_2860IMG_2862

Hittade ett par Fila-skor till henne. Jag blir nostalgisk. Det är högstadiet för mig. och jag känner genast hur åldern återigen kommer ifatt.. :)

IMG_2866

Imorgon är det fullt ös på jobbet och ska hinna med lite träning med yourtopia innan också tänkte jag :) Sedan är det HELG! 

Ida Göransson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Ida Göransson, 25 år, ses ofta med dottern Ofelia på höften, eller med Yourtopiagänget in action. Lever för sin familj, är rapp i käften och har alldeles för mycket energi och envishet för sitt eget bästa. Drömmer om att göra ett marathon och fortsätter jakten på den försvunna rumpan. Vem snodde den på BB?

Håll dig uppdaterad med oss på Ida Göransson - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!