C-uppsats, derby, assister och teriyaki

Det snackas mycket om segern, den analyseras och diskuteras. Ordentligt. Dessutom finns tankarna kring torsdagens derby då de båda med sina lagkamrater styr kosan mot Oskarshamn. Funderingar kring vad oddsen egentligen säger om den matchen dryftas mellan de båda.

Beson har inlett sitt C-uppsatsskrivande, detta mustiga och köttiga arbete som han nu går in, men hur mycket Witte än försöker får han inte ur honom vad den egentligen handlar om. Dessbättre verkar Witte ha rent i frysen.

Glädjen är inte bara stor över senaste vinsten utan också över att podden har fått genomslag även i andra innebandylag, en Åstorpspelare har tydligen lyssnat och gett beröm! Stor var också responsen på förra poddens tröjnummerdiskussion som på flera håll på sina håll upplevdes som något rörig.

Alla hälsas självklart också välkomna av de två till Kalmar Sportcenter på lördag för match kl. 15! Men innan dess ska den där teriyakilövbiffen fixas till.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.