Kaffe, datorspelsmaraton och doping

Witte släpper i avsnittet bomben att Hemma hos Witte inte blir ”hemma”  hos Witte efter årsskiftet. Witte ska flytta och herrarna funderar lite på hur det ska bli med podden. Men de verkar ha tillförsikt inför framtiden.

Det blir också en del datorspelssnack eftersom en av de två ska gå in i sitt 60-timmarsmaraton med GTA. Vad GTA är får du reda på efter en genomgång av Beson. Ett annat ord på d dyker också upp i podden nämligen doping

En del kaffe går det åt under inspelningen och dessutom får Witte sig en omgång när det gäller hans behandling av bohagets kaffekanna!

Blir det då inget innebandysnack? Visst blir det innebandytugg efter en vinst i bagaget, en vinst från en behaglig match mot ett blekt Göteborg, där laget också fick ta en runda på Liseberg. En runda som gör Beson konfys eller, enligt Witte, till och med irriterad. Varför? Lyssna och ta reda på orsaken!

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.